A techno belga királynője Pesten hódít- Charlotte de Witte

Jó hírünk van a techno – és a gyönyörű belga lányok – szerelmeseinek. A csinos Charlotte de Witte reggelig tartó csujjogatós, plafoncsapkodós bulival készül elkápráztatni a hazai nagyérdeműt, most pénteken ( január 27.). Tudj meg többet cikkünkből!

A szelíd külső fekete technot rejt!

A ‘kellemeset a hasznossal’ legoptimálisabb esete: szemtelenül fiatal és szemre való belga hölgy, aki szakmailag is toppon van. Ráadásul a techno legsötétebb bugyraiból merít ihletet, amit így első snittre lássuk be meg nem mondanánk.

Katt a képre!


Éles szituban is penge!

Profizmusát nem csak – a Tickething blogja és –  135 ezer fős követő bázisa támasztja alá, hanem a rengeteg bezsebelt szakmai elismerés is. A tavalyi évben például ő lett az év zenei producere az Elektropedia szerint. És ez csak egy átadó:

Aki nem lép egyszerre nem kap technot estére!

Természetesen senki sem a leírások vagy a díjak alapján választja meg kedvence előadóit, sokkal inkább tényleges alkotásai alapján. Hallgasd meg a techno díva legutóbbi szerzeményék, amelyet éppen most, január 23-án dobtak a piacra. Íme az Our Journey EP!

Csodáld meg személyesen!

Legújabb információ a művésznővel kapcsolatban, hogy fel lép az Awakenings festival-on is!

Azonban abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nem kell odáig várnunk hiszen pénteken szem és fültanúi lehetünk a belga tehcno legjavának. A BeMassive elhozta nektek Charlotte de Witte-t!

A buli az Akváriumban kerül megrendezésre január 27-én 23 órától!
További információkat itt találhatsz vagy a képre kattintva!

 

Megvetted a jegyed, de mégsem tudsz elmenni?
Itt a megoldás!

[urlpreviewbox url=”https://www.tickething.com/event/tickets/1292?”/]