Megvan a jubileumi Fishing On Orfű részletes programja

Megérkezett a 10. Fishing On Orfű teljes programja!

Az idén egy nappal több, azaz 5 napos lesz a Fishing On Orfű fesztivál. A továbbra is egymást váltó nagyszínpadok a legnépszerűbb magyar underground előadókat vonultatják fel ott lesz például a 30Y, a Halott Pénz, a Hiperkarma, Péterfy Bori & Love Band, a Punnany Massif és a Quimby is. A látogatók rengeteg műfajban találhatnak más fesztiválok által hanyagolt, ifjú tehetségeket is ide sorolhatjuk a Bobafett-et, a Csaknekedkislány-t, és a Ricsárdgír-t.

A fesztivál nyitónapja az akusztikus koncertekről szól. A legnagyobb érdeklődésre Lovasi András szülinapi koncertje tart számot, aki ’csendesülős’ módon összegzi az első 50 év legkedvesebb dalait. A szülinapi vendégek között ott lesznek a Kispál és a Borz valamint a Kiscsillag tagjai és még sokan mások. A keddi napon még olyan zenekarok adnak koncertet, mint a Csík zenekar, a Budapest Bár és a RacKaláka a fesztivál nyitónapja február eleje óta teltházas.

Talán sosem volt még ilyen gazdag a Fishing felhozatala külföldi zenekarok terén. Több, mint 10 nemzetközi produkció érkezik idén a Panoráma kempingbe, leginkább a keményebb gitárzenék kedvelőinek kedvezve. A legnagyobb név a portlandi neo-stoner Red Fang, de a visszatérőként érkező Pulled Apart by Horses és a Black Peaks, vagy az idén bemutatkozó, dob-gitár felállású ’68, Gallery Circus, God Damn és a noiserock-ban utazó Heck is klubkedvencek. Persze a közelből is érkeznek izgalmas felállások a szerb Threesome és a Repetitor, valamint a román Palma Hills is bőven megérdemli, hogy adjon neki egy esélyt a fesztivál.

2017 számos újítást hoz majd a fesztiválnak. Ilyen például az új erdei helyszín, a tűzhöz közeli fellépők és az idén debütáló sok új külső helyszín. Persze idén sem marad el a vízi színpad, a mozi, a pódiumbeszélgetések, valamint még több offprogram várja a kedves látogatókat.

Mindenkit szeretettel vár a Június 20.-tól 24.-ig megrendezésre kerülő jubileumi Fishing on Orfű fesztivál!

Közbejött valami? Esetleg lemaradtál a jegyvásárlásról?
Itt a megoldás:

[urlpreviewbox url=”https://www.tickething.com/event/tickets/1424?”/]

Klikk ide a részletes programért!