Foo Fighters koncert Budapesten

Az elmúlt évtized és napjaink egyik legnagyobb stadion-fesztiválrock zenekara 20 év után ismét visszatér Budapestre! Tudj meg mindent Dave Grohl legendás zenekaráról és a koncertről!

Kik azok a ‘FOO HARCOSOK’ ?

A Foo Fighters egy 1994-ben alakult formáció, amely a Nirvana zenekar tragikus felbomlásával – Kurt Cobain halálával – jött létre. A zenekar alapítója és mozgató rugója és énekes-gitáros frontembere a Nirvana volt dobosa, Dave Grohl.  Mellette Nate Mendel a basszusgitáros, Pat Smear – a Nirvana egyik volt gitárosa –  és Chris Shiflett a másik két gitáros, Taylor Hawkins pedig a  dobos. A zenekar 1995-ben jelentette meg debütáló lemezét Foo Fighters címmel, azóta még hét albumot készítettek (a legutóbbi, a Sonic Highways 2014-ben jött ki) a legnagyobb fesztiválok, stadion- és arénaturnék állandó szereplője, nyertek 11 Grammy– és 4 Brit Awards zenei díjat, és több mint 25 millió lemezt adott el világszerte.

A visszatérés

A Foo Fighter utoljára 20 éve adott koncertet hazánkban a Sziget Fesztiválon. A szigetes fellépősről sajnos nem találtunk felvételt, de ha esetleg valaki tud küldeni szívesen fogadnánk! 

A zenekar alapvetően az elő zenés koncertekre specializálódott. Imádnak a közönségnek játszani, amit az is jól mutat, hogy akár 27 – 28 számos, két és félórásra nyúló megakoncerteket is mosolyogva eljátszanak és folyamatosan kommunikálnak a közönséggel. Íme erre egy kiváló példa:

Mindenki ódát zeng koncertjeikről, nem engednek hazamenni amíg el nem játsszák az összes kedvenc számodat. Látszik, hogy imádják, amit csinálnak és mindent megtesznek, hogy felejthetetlen emléket adjanak.

NEM HISZED? Dave Grohl, hogy ne hagyja cserben közönségét egyszer törött lábbal is befejezte koncertjét! Nem hiszem, hogy bárki más visszament volna a színpadra kockáztatva testi épségét.

Vegyél ki szabit másnapra!

Mindennek tükrében, biztosan végig fogod üvölteni, kiabálni, sikítani a koncertet. A berekedés így garantált másnapra és jobb ha felkészülsz, szabadságot veszel ki,  ha nem akarod egy júniusi influenzajárványra fogni maradék hangfoszlányaidat.

A hivatalos jegyértékesítés március 3-án veszi kezdetét a  www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül.

Akkor se csüggedj, ha lemaradnál a hivatalos értékesítésről, mert nálunk biztosan találsz belépőt:

[urlpreviewbox url=”https://www.tickething.com/event/tickets/1587?”/]