Megkésett maszkabál – Boris Brejcha ismét Budapesten!

A farsangi időszak már bőven véget ért, de van egy fazon, akiről továbbra sem lehet leimádkozni a karneváli maszkot. Talán jobb is, hiszen ebből tudhatjuk, hogy egy hamisítatlan Boris Brejcha buli érkezik Pestre. Készüljetek!

Egészen pontosan, ha szeretnénk bekategorizálni az előadót a saját maga által teremtett  HIGH-TECH MINIMAL stílusában alkot. Amelyet leginkább az ütemes mély basszusok dominálnak. Valami ilyesmi:

Érdekesség, hogy az előadó 2006 óta csak saját, sok esetben még kiadatlan zeneszámait pörgeti szettjeiben. Gondolhatjuk, hogy ez mennyi előkészülettel és stúdiómunkával járhat, hogy a sokszor 2 órásra nyúló műsoridőket kitöltse.

Maszkban az ereje!

Népszerűségét a fent említett indokok miatt, mellet ennek a figyelemfelkeltő karneváli álarcnak is köszönheti. Amelyről a következőket nyilatkozta az Astronaut Music-nak előző látogatása során.

A német ‘maszkos srác’ tizenkét évesen kezdett zenét írni, mégis el kellett telnie tizenkét évnek mire elküldte első demóját a berlini Authist Records-nak. Innentől kezdve felgyorsultak a dolgok. Két nappal később pozitív válasz érkezett a kiadótól és még abban az évben 2006-ban megérkezik az első külföldi felkérés Brazíliából, ami egyúttal az első „valódi” fellépése dj-ként. Itt jön a maszk ötlete, ami azóta már a védjegyévé vált, mint ahogy a saját maga által kreált stílus a high-tech minimál is. 

Boris Brejcha ismét Budapesten!

A fenti rövid kis leírásból hamar leszűrhető, hogy mennyire felkapott előadóról beszélünk, saját elektronikus stílus, saját exkluzív szettek és fergeteges hangulat, amit a maszkos úriember szavatol.  Legközelebb március 17-én  a Corvin Club-ban csípheted el Boris Brejcha buliját. Az előadó tavaly májusban járt utoljára nálunk, amiből itt hallgathatsz egy kis kóstolót:

 

A népszerűségből adódóan, már TELT HÁZAS a buli. De van remény: nézz körbe a Tickethingen!

[urlpreviewbox url=”https://www.tickething.com/event/tickets/1435?”/]