A nagysikerű januári koncert után visszatér a HVOB

Igen igaz a hír a HVOB ismét meglátogat minket méghozzá már a jövő hónapban!

A HVOB azaz Her Voice Over Boys duója már bizonyította, hogy övék az egyik legjobb sikersztori az európai elektronikus zenei színtéren. A bécsi székhelyű producerpáros első slágere, a 2012-es ‘Dogs” viharként söpört végig a Beatport Deep House listáján. Még nagylemezük sem jelent meg, mikor már olyan fontos fesztiválokon léphettek fel, mint a németországi Melt!

A csodálatos hangú Anna Müller és a végtelenül kreatív Paul Wallner egy egészen új és egyedi zenei hangzást hozott létre: intelligens és kifinomult elektronika, amely egyszerre érzelmes és dallamos, tiszta és bensőséges.

AZ EP-formával szakítva 2013-ban jelentették meg első nagylemezüket. A banda második, “Trialog” című nagylemezét egy sor nemzetközi fellépés és telt házas koncert követte mind a hat földrészen. Többek közt a Burning Man fesztiválon, a Boiler Room kereteiben, illetve a párizsi ARTE koncerten mutatták be az új felvételeket.

A producerpáros most harmadik nagylemezük, a “Silk” megjelenésére készül. Az album a HVOB saját Tragen Records nevű kiadójának első megjelenéseként 2017 márciusába kerül a boltokba.

Ez az első alkalom, hogy HVOB más közreműködőkkel együtt készít nagylemezt: Paul Wallner és Anna Müller egy harmadik, különleges művésszel együtt írta a Silk lemez dalait, és látta el annak produceri teendőit, egy új, sötét hangzást kölcsönözve a bandának. Sőt, a közreműködők a turnén is velük tartanak: áprilistól különleges hang- és fénytechnikával látogatnak el 15 európai nagyvárosba.

 Várható volt, hogy valamelyik fesztiválra idén is Magyarországra látogat a népszerű formáció, de azt végképp nem gondoltuk volna, hogy az év eleji koncert után három hónappal ismét láthatjuk őket. Azonban most nem a Kishallban, hanem a Nagyhallban mutatják meg tudásukat.

Mindenki jegyezze fel HVOB koncert április 29.-én az Akváriumban!

Kis ízelítő az új almumról!

 

[urlpreviewbox url=”https://www.tickething.com/event/tickets/1373?”/]
Forrás