Rock zenétől lesz hangos a Budapest Park a következő napokban!

Rock koncertek a Budapest Parkban!

A következő napokban igai rock bandák lesznek a Budapest Park fellépői. Időrendben a Simple Plan kezdi majd a Sum 41 és a Good Charlotte zárja a rockosabb vonalat.

Simple Plan

Simple Plan egy francia-kanadai pop punk együttes, amely Montréalban alakult 1999-ben. Eddigi pályafutásuk során négy stúdió- és két koncertalbumuk jelent meg. Legutóbbi stúdióalbumukkal jelenleg is világszerte turnéznak. Az együttes saját ruhacéggel is rendelkezik, melyet Role Model Clothing-nak hívnak. A céget az énekes és dobos, Pierre Bouvier és Chuck Comeau, valamint a Simple Plan jó barátja, Patrick Langlois alapította 2002-ben, mielőtt aláírták első lemezszerződésüket. Június 13-án pedig a Park színpadán láthatjuk majd őket.

Sum 41

Sum 41 egy kanadai rockzenekar Ontarióból. Nagy hatással volt rájuk a kor előadói közül a NOFX, a Pennywise, valamint a Bad Religion. Első albumuk, a ‘Half Hour of Power’ még nem hozta meg a kellő sikert, de ahhoz elég volt, hogy kicsit magukra vonják a figyelmet és a következő korongjukra már mindenki odafigyeljen. ‘Az All Killer No Filler‘ már óriási sikert hozott a fiúknak, de egyelőre még csak a tengerentúlon és Japánban. Legújabb albumuk körülbelül egy éve jelent meg ‘13 Voices‘ címmel. Őket a Simple Plan utáni napon láthatjuk, majd azaz Június 14.-én.

Good Charlotte

Good Charlotte egy amerikai rock banda amit 1996-ban alapítottak Waldorfban. A Good Charlotte című album 2000-ben jelent meg, ami egyben a zenei karrierjük kezdetét is jelentette. 3 kislemezt tartalmaz: „Little Things”, „Motivation Proclamation” és a „Festival Song” A 2002-ben kiadott “The Young and the Hopeless” 4,9 millió példányban kelt el, és meghozta a bandának a népszerűséget. Az áttörő kislemezük, a “Lifestyles of the Rich and Famous” az egész világon listavezető volt, beleértve pop és rock listákat egyaránt. Őket kicsit később Június 17.-én láthatjuk majd élőben.

Tehát ha szereted a rockzenét akkor ott a helyed a Budapest Parkban ezen a három napon!

<<<Budapest Park jegyek a Tickething.con-on>>>