Paul Kalkbrenner hamarosan a Budapest Park színpadán!

Paul Kalkbrenner nemsokára érkezik a Budapest Park Színpadára!

Legutóbb a 2011-es VOLT Fesztiválon adott koncertet itthon Paul Kalkbrenner, aki szeptember 8-án a Budapest Parkban lép fel. A legendás német dj annak ellenére, hogy már 15 éve van a szakmában, még mindig keresi az új utakat zenéjében, így minden bizonnyal izgalmas műsor várható majd tőle mint ahogy eddig megszokhattuk tőle.

<<<Paul Kalkbrenner jegyek a Tickething.com-on>>>

Paul 1992-ben kezdett lemezeket pörgetni Sascha Funke nevű barátjával a helyi ifjúsági klubokban, de hamarosan ez nem volt elég számára, mások lemezeinek pakolgatása helyett saját zenét szeretett volna készíteni. Így láttak napvilágot első saját szerzeményei 1999-ben, ami a technora jellemző sötét és monoton hangok helyett egy sokkal dallamosabb, melegebb, gazdagabb hangzást követtek.

A legnagyobb áttörést a méltán híres Berlin Calling című film hozta meg neki. Azon kívül, hogy a dalokat is ő szerezte a filmhez, de a főszereplőt Ickarust is ő alakította. Az egyik legmeghatározóbb száma a ‘Sky and Sand‘ is ezen csendült fel elsőként. Fritz Kalkbrenner hangjával 121 héten keresztül szerepelt a német slágerlistákon és a mai napig elismert és sokat pörgetett alkotás.

És innen végképp nem volt megállás, a berlini klubéletben a mai napig otthonosan mozgó Kalkbrenner hamarosan ismerős lett a külföldi nagy fesztiválokon és állandó vendége lett világszerte a menő techno kluboknak is. A 2015-ös csak ‘7’-esnek keresztelt kislemeze óta pedig ismét énekhangokkal dolgozik a techno legenda.

Legutóbbi megjelenése egy tavalyi single ami a ‘Let Me Hear You (Scream)’ elnevezést tudhatja magáénak. A Youtube-on közel 30 ezer megtekintésnek örvendő muzsika nem mellesleg a FIFA 2017-es videojátékban is felcsendül a rajongók örömére.

Sajnos nem találtunk setlist-et az előző fellépései kapcsán, de annál jobb is. Így nagyobb meglepetésben lehet részünk, amikor felcsendül a várva várt dalunk.

Reméljük minél több olvasónkkal találkozni fogunk a szeptember 8.-án megrendezett koncerten.

Most pedig hallgassunk bele az idei Tomorrowland-es fellépésébe 😉

Forrás

[urlpreviewbox url=”https://www.tickething.com/jegyek/esemeny/paul-kalkbrenner-live-budapest-park”/]