Arctic Monkeys / Pooneh Ghana

Visszatér az Arctic Monkeys!

Tickething Zene Leave a Comment

Közel négy évnyi szünet után újra koncertezni fog idén a brit Arctic Monkeys, ma bejelentették az első fesztiváldátumukat, de hamarosan továbbiak is várhatóak a Instagramon elhintett infók alapján.

Az már jó ideje nem titok, hogy az Alex Turner vezette zenekar új albumon dolgozik, de egyelőre koncertekről nem volt szó, egészen mostanáig. Előbb az Instagramon indítottak élő adást, amelyben koordinátákat adtak meg, a Redditen pedig néhány szemfüles rajongó már meg is fejtette, hogy többek közt a belga Rock Werchter, a spanyol Primavera és Mad Cool, illetve a holland Best Kept Secret fesztiválokról lehet szó. Hivatalos bejelentés ezekhez ugyan nem érkezett egyelőre, viszont az amerikai Firefly Festival bedobta őket is a teljes line-uppal egyetemben, ez tehát a banda első visszatérő dátuma.

Firefly Festival 2018

Az Arctic Monkeys 2014-ben a Volt Fesztiválon is fellépett, ugyanakkor a Sziget kívánságlistáján azóta is előkelő helyen szerepelnek, így szinte biztos, hogy tárgyalnak velük, nem lepődnénk meg rajta, ha a következő dátumcsomagban már Budapest is felbukkanna.

Fotó: Pooneh Ghana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *