Alice In Chains

Az Alice In Chains júliusban ismét Budapestre látogat

Tickething Koncert, Zene Leave a Comment

Az Alice In Chains a kilencvenes évek egyik legnagyobb hatású zenekara, pályafutásuk során második alkalommal jönnek júliusban Magyarországra, a helyszín ezúttal a Budapest Park lesz.

A csapat tagja annak a Nagy Négyesnek, melyet rajtuk kívül a Nirvana, a Pearl Jam és a Soundgarden alkot, ez a négy együttes a seattle-i grunge legsikeresebb előadója, az Alice In Chains részéről több mint 20 millió eladott lemezzel, és eddig összesen kilenc Grammy-jelöléssel.

A frontember, Layne Staley váratlan 2002-es halála után az alapító Jerry Cantrell és Sean Kinney, illetve a zenekarhoz 1993-ban csatlakozott Mike Inez 2005-ben állt újra együtt színpadra egy, a cunami áldozatait segítő jótékonysági koncerten. Egy évvel később a VH1 Decades of Rock Live elnevezésű eseményén már William DuVallt köszönthették a rajongók az énekesi poszton. Nem sokkal később pedig közösen kezdtek el dolgozni új dalokon, amelynek eredménye a 2009-es Black Gives Way to Blue című lemez lett, amit 2013-ban egy újabb, The Devil Put Dinosaurs Here című anyag követett.

A hírek szerint az Alice In Chains már javában dolgozik új albumán is, mely a következő hónapokban készülhet el, és remélhetőleg július 1-jén, a Budapest Parkban is hallhatunk már majd néhány friss dalt. A koncertre január 22-én indul a jegyértékesítés, további információkat ide kattintva, a Facebook-eseménynél lehet találni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *