Arctic Monkeys

Az Arctic Monkeys is jön idén a Szigetre

Tickething Fesztivál Leave a Comment

Ma kiderült, hogy az Arctic Monkeys is fellép augusztusban a 26. Sziget Fesztiválon, a hosszú pihenő után idén újra koncertező zenekar a múlt héten bejelentett, Kendrick Lamar, a Mumford & Sons és Kygo vezette névsorhoz csatlakozott. 

Az Arctic Monkeys frontembere, Alex Turner ugyan járt már a Szigeten két éve a The Last Shadow Puppets nevű mellékprojektjével, de elsődleges bandájával ez lesz első alkalom, hogy a Hajógyári-szigetre látogat. A csapat jelenleg hatodik nagylemezén dolgozik, 2014 óta idén fognak először koncertezni, a Sziget közönsége pedig valószínűleg nagyon örül a bejelentésnek, hiszen régóta a kívánságlista élmezőnyében vannak, korábban a Volt Fesztiválra is emiatt hozták el őket a szervezők, de az már akkor is érződött, hogy a nemzetközibb környezet valószínűleg jobban passzolna hozzájuk, ez idén tehát ki is fog derülni, egészen pontosan augusztus 14-én.

Jelen állás szerint az egyik legerősebb Szigetnek nézünk elébe, ami akár még a 2016-os évnél is hamarabb – július előtt – sold out lehet, ha így folytatják a bejelentéseket. Aki már most bebiztosítaná magát, az ide kattintva válogathat a sima jegyek között, míg a félárú diákbérleteket ide kattintva lehet elérni.

Fotó: Pooneh Ghana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *