Ben Howard

Ben Howard három év kihagyás után tér vissza idén

Tickething Zene Leave a Comment

Ben Howard első idei fesztiválfellépését is bejelentették ma, a brit énekes-dalszerző július közepén már biztosan játszik majd a madridi Mad Cool Festivalon, többek közt olyan nevek mellett, mint a Pearl Jam, az Arctic Monkeys és Jack White.

A spanyol fesztivál ma ismét bejelentett egy nagy adag előadót, melyek közül Ben Howard okozta a legnagyobb meglepetést, hiszen a folk énekes 2015 óta nem koncertezett egyáltalán, sőt készülő új albumról sem igazán érkeztek hírek, bár a rajongók természetesen titkon reménykedtek benne, a mai hír azonban újra lázba hozhatja őket.

Ben Howard 2013-ban két kategóriában is nyert a BRIT Awardson (British Breakthrough Act, British Solo Male Artist), 2012-ben Mercury Prize-ra is jelölték, Oats In The Water című dala pedig szerepelt a The Walking Dead és a Gyilkos hajsza című sorozatok egy-egy epizódjában, sőt a The Witcher 3: Wild Hunt című videojáték egyik trailerében is.

Remélhetőleg a mostani bejelentés nem csak egyszeri alkalom lesz a nyáron, és hamarosan további dátumok várhatóak, melyek között éppen ideje, hogy végre magyar helyszín is szerepeljen.

Fotó: Roddy Bow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *