Avenged Sevenfold

Avenged Sevenfold és Steve Aoki is lesz a Volton

Dávid Kovács Fesztivál Leave a Comment

Az Avenged Sevenfold és az X Ambassadors először érkezik Magyarországra, míg Steve Aoki és a The Kills már idehaza is ismerősként lép fel idén Sopronban – bejelentették a Volt Fesztivál harmadik fellépőadagját. 

NE MARADJ LE A VOLT 2018-RÓL, ADD HOZZÁ ITT A KÍVÁNSÁGLISTÁDHOZ!

Az első két bejelentésben biztosra mentek a Volt Fesztivál szervezői, hiszen a Depeche Mode és az Iron Maiden vezetésével kizárólag olyan nevek kerültek a line-upba, akik már többször is koncerteztek idehaza, most azonban végre terítékre kerültek olyan előadók is, akikért eddig a határon túlra kellett utaznunk.

A legnagyobb fogás most mindenképpen az amerikai heavy metal banda, az Avenged Sevenfold, akik azon kevés metal zenekarok közé tartoznak, akik már a századforduló után futottak be és érték el a headliner-státuszt a legnagyobb fesztiválokon is. Idén a Volt mellett olyan más rendezvényeken is a legnagyobb nevek közt szerepelnek, mint a Nova Rock, a Hellfest vagy éppen a spanyol és a brit Download Festivalok. A másik újonc az X Ambassadors, nekik az alternatív rock kedvelői örülhetnek elsősorban. A szintén az Egyesült Államokból érkező csapat harmadik albuma még idénre várható, melyhez nemrég jelent meg a második kislemezdal, Don’t Say címmel.

A visszatérők közül Steve Aokit már aligha kell bemutatnunk idehaza bárkinek is, szinte az összes nagyobb hazai fesztiválon megfordult már, ezúttal is csak remélni tudjuk, hogy senki sem fog dobostortát a kezébe adni. A The Kills bár csak a tavalyi Szigeten debütált idehaza (2009-ben lemondták), máris újráznak, ám ezúttal ők is Sopron felé veszik az irányt, ezt pedig nem is bánjuk, indie és blues rockjuk egészen biztosan jót fog tenni a fesztiválnak.

A Volt jelenlegi jegyárai április 13-ig élnek, válthatunk 3, 4, illetve 5 napos bérletet is, sőt utóbbit akár részletekben is fizethetjük. Idén először a középiskolás diákok kedvezménnyel vásárolhatnak 4 vagy 5 napos bérletet, melyhez automatikusan jár a kempingjegy és egy fesztiválpóló is. A normál jegyeket IDE kattintva, míg a diákbérleteket IDE kattintva lehet elérni.

Fotó: Jeff Forney

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *