Gorillaz, Sziget 2018

Gorillaz, Nick Murphy (Chet Faker) és Dua Lipa is a Szigeten!

Dávid Kovács Fesztivál Leave a Comment

Hiába csúszott az idei Sziget első bejelentése, azóta nem nagyon húzzák az időt a Hajógyárin, máris itt a harmadik adag, ráadásul ismét sikerült rendesen belenyúlniuk a szervezőknek. Érkezik többek közt a Gorillaz, a korábban Chet Faker néven alkotó Nick Murphy és Dua Lipa is!

NE MARADJ LE A SZIGET 2018-RÓL, ADD HOZZÁ ITT A KÍVÁNSÁGLISTÁDHOZ!

Bár a Gorillaz tavaly is fellépett idehaza, első magyarországi koncertjeit adva, mégis sokan örülhetnek nekik, hiszen hozzájuk eleve nagyon passzol a nemzetközi fesztiválos közeg, ráadásul a hírek szerint már idén jöhet a tavaly megjelent Humanz-t követő újabb lemezük.

Természetesen a fent említetteken kívül most is kaptunk egy csomag további nevet is szinte minden színpadra, ők a következők: Shawn Mendes, Stormzy, The War on Drugs, Lianne La Havas, Desiigner, King Gizzard & the Lizard Wizard, Gorgon City live, JP Cooper, Petit Biscuit, Borgore, Yellow Days, The Living End, Sofi Tukker, My Baby KSHMR, Scarlxrd, Delta Heavy, Seven Lions, Bilderbuch.

A korábban bejelentett Arctic Monkeys, Kendrick Lamar, Mumford & Sons és Kygo vezette névsor tehát tovább bővült, és az eddigiek alapján nagyon úgy tűnik, hogy idén ismét telt házas lehet a Sziget, sőt az sem lenne meglepő, ha mindez rekord idő alatt következne be.

Érdemes tehát időben beszerezni a jegyeket, aki már most biztosra szeretne menni, az ide kattintva válogathat a sima jegyek között, míg a félárú diákbérleteket ide kattintva lehet elérni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *