Fishing On Orfű

Fishing On Orfű 2018 – Itt a teljes program!

Dávid Kovács Fesztivál Leave a Comment

A Fishing On Orfű is csatlakozott a hazai fesztiválok azon körébe, akik már előálltak az első fellépőikkel, sőt az orfűi szervezők jó szokásukhoz híven rögtön a teljes idei programot közzétették. 

NE MARADJ LE A FISHING 2018-RÓL, ADD HOZZÁ ITT A KÍVÁNSÁGLISTÁDHOZ!

Nem túl meglepő módon a 2018-as felhozatal gerincét is a hazai alternatív és underground előadók alkotják, de ezúttal is belefért néhány népszerűbb tétel is, illetőleg most is láthatunk majd a Pécsi-tó partján izgalmas külföldi zenekarokat is.

Magyar oldalról már biztosan bulizhatunk a Fishing On Orfűn a Quimby, a Hiperkarma, a Kiscsillag, a 30Y, az Apey & the Pea, a Dope Calypso, a Parno Graszt, a Fran Palermo, a Bohemian Betyars, a Middlemist Red, a PASO és a Blahalouisiana koncertjeire, míg nemzetközi részről érkezik a The Subways, a BlackWaters, az Orchards, a Birds in Row, a Petrol Girls és a Donnie Darko is. A részletes program a fesztivál honlapján olvasható.

A bérletek 90%-a ezúttal is már a program bejelentése előtt elfogyott, így aki szeretné elcsípni az utolsó darabokat, annak érdemes sietnie. Ha valaki lemaradna a bérletekről, a mai nappal megkezdődött a napijegyek értékesítése is, ezekkel még bárki bebiztosíthatja magát. Normál online jegyvásárlás ITT, Szép Kártyás fizetési lehetőség pedig ITT.

Fotó: Fishing On Orfű / Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *