The Prodigy

FEZEN 2018 – Jön a The Prodigy

Dávid Kovács Fesztivál Leave a Comment

Néhány napja még szomorú hírt osztott meg a FEZEN Fesztivál, hiszen az Anthrax lemondta a teljes Európa-turnéját, közte a székesfehérvári fellépését is, ma azonban újabb fellépőre derült fény, legalábbis a The Prodigy Facebook-oldala szerint.

NE MARADJ LE A FEZEN 2018-RÓL, ADD HOZZÁ ITT A KÍVÁNSÁGLISTÁDHOZ!

Az idehaza jól ismert csapat oldalára nemrég került ki, hogy július 26-án fellépnek a FEZEN-en, ám a fesztivál oldalán erről még nincs információ, de ilyen esetben azért általában biztosra lehet venni az adott előadó érkezését, jelen esetben a The Prodigy-ét is. A zenekar a korábbi hírek szerint idén új albummal készül, melyről elvileg már év elején kellett volna érkeznie egy kislemeznek, ám ez eddig még nem történt meg, de valószínűsíthető, hogy a FEZEN idejére már szolgálnak majd valamilyen újdonsággal.

The Prodigy will headline FEZEN Fesztivál on 26th July 2018 in Szekesfehervar, Hungary. Tickets and more info: http://www.fezen.hu/

Geplaatst door The Prodigy op woensdag 28 februari 2018

 

A FEZEN-re jelenleg 17990 Ft-ért válthatunk négynapos bérletet, míg a napijegyek 8490 Ft-os áron futnak. Ugyanezek diákkedvezménnyel 15990, illetve 5990 Ft-ért érhetőek el a fesztivál hivatalos oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *