Quincy Jones

Quincy Jones Budapesten is megünnepli 85. születésnapját

Dávid Kovács Koncert Leave a Comment

Quincy Jones, aki Time Magazin szerint a 20. század egyik legbefolyásosabb zenésze és producere, idén 85 esztendős. Ebből az alkalomból két nagyszabású koncertet ad Európában, ahol életének és örökségének ünneplésére egy-egy felejthetetlen előadást mutat be egy zenekarral és néhány kedvenc tehetséges zenész barátjával.

NE MARADJ LE A KONCERTRŐL, ADD HOZZÁ ITT A KÍVÁNSÁGLISTÁDHOZ!

A budapesti jubileumi koncerten itt lesz a hazánkban is jól ismert kameruni származású énekes, basszusgitáros Richard Bona, Dee Dee Bridgewater, a világ egyik legelismertebb jazz-énekesnője, Alfredo Rodriguez kubai zongorista-virtuóz, a magyar származású, roma jazz-gitáros, immár világhírű Andreas Varady.

Quincy Jones a világ legjobb hangjai közé sorolta Radics Gigiét, akit 2012-ben személyesen hívott meg a Montreux-i Jazzfesztiválra fellépni. Most Budapesten ismét találkoznak. A koncert másik hazai fellépője a Budafoki Dohnányi Zenekar lesz a világhírű John Clayton vezényletével.

A budapesti koncertre július 16-án, a Papp László Budapest Sportarénában kerül majd sor, jegyeket igen széles skáláról válogathatunk, hiszen 11 800 és 150 000 Ft között mozognak a jegyárak. További részletek a hivatalos Facebook-eseménynél.

Sajtóanyag: Get Closer
Fotó: Az esemény Facebook-oldala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *