Művészetek Völgye

Művészetek Völgye 2018 – Rebecca Ferguson, Triggerfinger és Asian Dub Foundation is lesz

Dávid Kovács Fesztivál Leave a Comment

Rebecca Ferguson brit díva, a Triggerfinger belga rocktrió, az Asian Dub Foundation, a DePhazz és az Akhtamar String Quartet nevű örmény vonósnégyes is fellép az idei Művészetek Völgye fesztiválon.

NE MARADJ LE A MŰVÉSZETEK VÖLGYE 2018, ADD HOZZÁ ITT A KÍVÁNSÁGLISTÁDHOZ!

Oszkó-Jakab Natália, a fesztivál programigazgatója elmondta, hogy július 20. és 28. között 28. alkalommal rendezik Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden a fesztivált. A Panivalkova nevű poptrió Ukrajnából látogat el Magyarországra, a Harcsa Veronika Udvarban workshopot tart majd a francia Guillaume Orti szaxofonos és Christine Bertocchi énekes-előadóművész, játszik a mauritiusi jazz-zongorista, Jerry Léonide, a prágai székhelyű soulkvartett, a The High Corporation és az instrumentális techno osztrák képviselője, az ElektroGuzzi.

A szintén a fesztiválra látogató Asian Dub Foundation zenéjében a hiphop, a dancehall, a punk és a reggae elegyedik. A zenekar 1993-ban alakult, lelkes aktivisták, a zene erejével küzdenek a társadalmi egyenlőségért. A fesztivál üde színfoltjának ígérkező, 1997-ben alakult DePhazz együttes hangzásvilága soul elemeket ötvöz latin zenével és triphoppal. A hazai zenészek közül a Margaret Island, a Csík zenekar és Szabó Balázs Bandája lép majd színpadra az első bejelentés szerint.

Jegyelővétel és minden további információ a Művészetek Völgye hivatalos weboldalán.

Forrás: MTI
Fotó: Művészetek Völgye / Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *