Clean Bandit

Clean Bandit és Redfoo a Volt Fesztiválon

Dávid Kovács Fesztivál Leave a Comment

Két újabb fellépővel köszöntötte ma a tavaszt a Volt Fesztivál csapata, a legutóbbi, az Avenged Sevenfoldot és Steve Aokit is felvonultató bejelentésben már kiszivárgott Clean Bandit vált most hivatalossá, rajtuk kívül pedig az LMFAO egykori tagja, Redfoo érkezik még biztosan a hűség városába. 

Bár a Clean Bandit tavaly lemondta Sziget Fesztiválos fellépését egy amerikai díjátadó miatt, idén két alkalommal is jön hozzánk a brit crossover/electropop zenekar, hiszen augusztusban pótolnak a Szigeten, Sopronban június 30-án első alkalommal koncerteznek. Második albumuk várhatóan még idén megjelenik.

Redfoo, a jelenleg határozatlan idejű szüneten lévő LMFAO kirakatarca mostanában szólóban járja a világot, ebben a formában második alkalommal jön hozzánk, Sopronba szintén először, ahol a Petőfi Zenei Díj gálájának vendége lesz, június 27-én.

A Volt jelenlegi jegyárai április 13-ig élnek, válthatunk 3, 4, illetve 5 napos bérletet is, sőt utóbbit akár részletekben is fizethetjük. Idén először a diákok kedvezménnyel vásárolhatnak 4 vagy 5 napos bérletet, melyhez automatikusan jár a kempingjegy és egy fesztiválpóló is. A normál jegyeket IDE kattintva, míg a diákbérleteket IDE kattintva lehet elérni.

Fotó: Rita Zimmermann

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *