Ministry

A Ministry is jön a FEZEN 2018-ra!

Dávid Kovács Fesztivál Leave a Comment

Kevesebb mint két héttel a The Prodigy fellépésének bejelentése után újabb nemzetközi előadó érkezett a FEZEN 2018 berkeibe, hiszen július 27-én már biztosan Székesfehérváron a Ministry is, extraként pedig három hazai bandát is közzétettek ma a szervezők. 

NE MARADJ LE A FEZEN 2018-RÓL, ADD HOZZÁ ITT A KÍVÁNSÁGLISTÁDHOZ!

Az 1981-ben alakult (azóta párszor már majdnem feloszlott) Ministry hatása érezhető többek között a Nine Inch Nails vagy a Skinny Puppy dalain is. Az Al Jourgensen vezette amerikai indusztriál metal csapat múlt pénteken jelentette meg új, Donald Trump által ihletett AmeriKKKant című lemezét. Július 27-én a FEZEN nagyszínpadán megláthatjuk, hogyan kell a rendszer elleni dühöt megfelelő módon levezetni a színpadon – nem fogunk unatkozni, az biztos!

A hazai mezőny is bővül: érkezik a nemrégiben a Nuclear Blasthoz igazolt Paddy And The Rats, a jelenleg új lemezével turnézó Depresszió és a tavalyi 45 éves jubileumi év után is fáradhatatlan Lord is.

Március 19-ig élnek a mostani elővételes árak – a bérletek fele már elfogyott, így érdemes lesz hamar beszerezni a belépőket, melyet ide kattintva lehet megtenni. Az eddig bejelentett teljes program itt található.

Sajtóanyag: FEZEN Fesztivál
Fotó: Liam Cameron / Soundwave Festival

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *