Fishing On Orfű

Fishing On Orfű 2018 – A bérletek 99%-a elkelt

Dávid Kovács Fesztivál Leave a Comment

A Fishing On Orfű esetén már évek óta nem kérdés a telt ház, az egyetlen bizonytalanságot csak az jelenti, mikor fogynak el teljesen a jegyek. Nos, ezúttal valószínűleg ez minden eddiginél hamarabb fog megtörténni, hiszen a szervezők közleménye szerint mindössze a bérletek 1%-a érhető már csak el.

NE MARADJ LE A FISHING 2018-RÓL, ADD HOZZÁ ITT A KÍVÁNSÁGLISTÁDHOZ!

A fesztivál zenei programjának nagy részét februárban jelentették be, melyben ezúttal is a hazai zenei élet legjava kapott helyett néhány jól csengő külföldi előadóval megspékelve. Jön például a The Subways, az Orchards és a Birds In Row is, míg itt adja két idei koncertje közül az egyiket az Erik Sumo Band, de persze a szokásos nevekkel is találkozhatunk: Quimby, Hiperkarma, Middlemist Red, Blahalouisiana, Fran Palermo és számos további alternatív, illetve underground előadó.

A sátorjegyek már mind elkeltek és a bérletek is fogytán tehát, de vélhetően a napijegyek sem fognak már sokáig kitartani, így aki nem cselekszik időben, az jó eséllyel lemarad. A részletes program és a jegyvásárlási opciók ide kattintva érhetők el.

Fotó: Fishing On Orfű / Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *