Volt Fesztivál

Kész a Volt Fesztivál részletes programja

Dávid Kovács Fesztivál Leave a Comment

A múlt heti kisebb nemzetközi bejelentést követően, ma több mint száz magyar zenekarral és előadóval teljessé vált a Volt Fesztivál idei zenei programja, ezzel együtt pedig a szervezők a részletes színpadi bontást is közzétették.

A friss magyar fellépők közt természetesen ott vannak a klasszikus fesztiválfellépők, mint a 30Y, a Fish!, a Szabó Balázs Bandája, a Paddy & the Rats, a Supernem, az Irie Maffia, a Mary Popkids, a Pál Utcai Fiúk, a Hiperkarma és az Ocho Macho, de olyan neveket is felfedezhetünk, mint a Mörk, a Fran Palermo, az Elefánt, Szeder, a Kéknyúl, a Parno Graszt vagy a The Qualitons.

A részletes programot ide kattintva lehet böngészni.

A Volt Fesztivál belépőire idén is nagy az érdeklődés, mind a bérleteket, mind a napijegyeket illetően, a program pedig teljes, így már nem érdemes sokáig halogatnia a jegyvásárlást azoknak, akik biztosan ott szeretnének lenni idén az olyan előadók koncertjein, mint az Iron Maiden, a Depeche Mode, az Avenged Sevenfold, a Hurts vagy a Limp Bizkit. Normál bérletek és napijegyek ezen a linken kaphatók, míg kedvezményes diákbérleteket ide kattintva lehet vásárolni, utóbbiakhoz automatikusan jár a kempingjegy és egy fesztiválpóló is.

Fotó: Major Kata / Volt Fesztivál

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *