Arctic Monkeys

Májusban jöhet az Arctic Monkeys új albuma

Dávid Kovács Zene Leave a Comment

Bár az Egyesült Királyságban az Arctic Monkeys már több mint tíz éve kérdőjel nélkül headliner szintű zenekar, az igazi nemzetközi áttörést a 2013-as AM című lemez hozta meg a bandának, mellyel a Volt Fesztiválra is eljutottak. Most úgy fest, hogy az augusztusi Sziget Fesztiválos koncertjükre is már friss albummal érkeznek. 

NE MARADJ LE A SZIGET 2018-RÓL, ADD HOZZÁ ITT A KÍVÁNSÁGLISTÁDHOZ!

Az már régóta nyílt titok, hogy a háttérben készül az Arctic Monkeys hatodik nagylemeze, melyet az előző sikere miatt természetesen hatalmas érdeklődés és elvárás övez, de eddig még nem nagyon esett szó arról, hogy pontosan mikor is jöhet ki az új kiadvány, azon kívül, hogy valamikor még 2018-ban. Most azonban egy szerencsés rajongónak sikerült néhány szót váltania az együttes dobosával, Matt Heldersszel, ha pedig lehet hinni az illetőnek, akkor Helders elárulta, hogy májusban jelenik meg az a bizonyos új album. Ha ez valóban így van, akkor elég valószínű, hogy rövidesen számíthatunk az első kislemezdalra, de az óriási hype előtt azért még érdemes megvárni a hivatalos megerősítést.

Matt Helders likes cheesy chips and gravy. next AM album out in May. #arcticmonkeys

A post shared by George Evans (@georgeeevanss) on

Idén az Arctic Monkeys zárja a Sziget Fesztivál nagyszínpadát augusztus 14-én, aznap lép majd fel még a The War On Drugs, Fever Ray, a Gogol Bordello, a Nothing But Thieves és Zara Larsson is. Napijegyek és normál bérletek ITT kaphatók, míg a félárú diákbérletek után ITT lehet érdeklődni.

Fotó: Pooneh Ghana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *