Fishing On Orfű

Elfogytak a bérletek Fishing On Orfű 2018-ra

Dávid Kovács Fesztivál Leave a Comment

Nemrég írtunk róla, hogy már alig maradt bérlet az idei Fishing On Orfű fesztiválra, és be is következett már most, amire számítani lehetett – az összes bérlet elkelt. Napijegyek még kaphatók, de szintén csak korlátozott számban.

NE MARADJ LE A FISHING 2018-RÓL, ADD HOZZÁ ITT A KÍVÁNSÁGLISTÁDHOZ!

A Fishing a minap jelentett be újabb fellépőket 5 további helyszínnel egyetemben, valószínűleg ez adta meg sokaknak a végső löketet a bérletvásárláshoz. Az idei fesztiválon fellép a brit The Subways mellett a Quimby, a Hiperkarma, a 30Y, a Kiscsillag, az Apey & the Pea, a Middlemist Red, két idei koncertje közül az egyiket Orfűn adja az Erik Sumo Band, de olyan előadók koncertjeit is láthatjuk majd, mint a Parno Graszt, a Kaláka, a Csángálló, illetve természetesen idén is lesz Víziszínpad, A tűzhöz közel, Színházkert, sőt a Magam Adom Színpad utcazene-hangulata most lesz élvezhető először. Részletes program a Fishing On Orfű hivatalos oldalán.

Ha valaki mindenképpen bérletet szeretne, nincs minden veszve, a Tickething oldalán ide kattintva biztonságos körülmények közt vásárolható mások által meghirdetett elektronikus jegy, míg ide kattintva ugyanitt tudja feltölteni bárki az eladó bérletét. Napijegyek a Tixa és a Ticketportal oldalán kaphatók 6990 Ft-os áron, de ezekkel is érdemes sietni, valaki legalább egy napig bele akar csöppenni idén az orfűi élménybe.

Fotó: Fishing On Orfű / Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *