Julian Marley

Julian Marley lesz a Reggae Camp egyik főattrakciója

Dávid Kovács Fesztivál Leave a Comment

Éppen a minap jelentette be a VeszprémFest, hogy az egyik nemzetközi húzónevük Ziggy Marley lesz, ma pedig kiderült, hogy nem ő lesz az egyetlen Marley-fiú, aki nyáron ellátogat hozzánk, hiszen érkezik a Reggae Campre Julian Marley is. Tavaly egy sajnálatos baleset miatt lemondta a turnéját, melyben már akkor is szerepelt a Reggae Camp, de a szervezők közleménye szerint rögtön megegyeztek, hogy idén pótolva lesz a koncert. 

NE MARADJ LE A REGGAE CAMP 2018-RÓL, ADD HOZZÁ ITT A KÍVÁNSÁGLISTÁDHOZ!

Julian Marley, a reggae zene legendás királyának, Bob Marley-nak gyermeke júliusban Magyarországra látogat és a Reggae Camp színpadán ad egy hatalmas koncertet The Uprising nevű saját zenekarával. A Grammy-díjra jelölt brit-jamaicai roots reggae zenész, énekes-dalszerző, producer és humanitárius Julian zenéjét az élet és a spiritualitás ihlette. Legismertebb dalai a Lion In The Morning, az Are You The One?, a War Zone, a Violence In The Streets (ft. Damian Marley & Stephen Marley) és a Lemme Go.

A Reggae Campre április 9-ig még kedvezményes, 18.000 Ft-os áron válthatunk bérletet, illetve Julian Marley koncertjére, július 25-re már napijegyeket is lehet vásárolni, ezek 6000 Ft-ba kerülnek jelenleg. Jegyek és további információk a fesztivál Facebook-oldalán.

Bevezető: Tickething
Sajtóanyag: Reggae Camp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *