Sziget Fesztivál

Sziget 2018 – Elfogytak az 5 napos bérletek

Dávid Kovács Fesztivál Leave a Comment

Gőzerővel robog a telt ház felé a Sziget Fesztivál, máris elkelt az összes 5 napos bérlet az idei eseményre, amelyre ilyen hamar még sosem volt példa, de a szervezők szerint a többi fajta bérlet és jegy vásárlásával is érdemes sietni, ha nem akarunk lemaradni. 

NE MARADJ LE A SZIGET 2018-RÓL, ADD HOZZÁ ITT A KÍVÁNSÁGLISTÁDHOZ!

Az idei Sziget a jelenlegi állás szerint minden eddiginél hamarabb lehet telt házas, hiszen az 5 napos bérletek rekord idő alatt keltek el, de van már olyan fizetős kemping is, amely szintén sold out. A dolog nyilvánvalóan szoros összefüggésben van azzal, hogy a megemelt költségvetésnek köszönhetően mind a 7 nap headlinerét is bejelentették már márciusban, ami szintén kuriózum a Sziget történetében. Az idei nagyszínpados főfellépők közt találjuk az idén új albummal visszatérő Arctic Monkeyst, az Európa-exkluzív Mumford & Sonst, a most talán a legaktuálisabb rapperként érkező Kendrick Lamart, a Gorillazt, Kygót, Dua Lipát, illetve az idehaza Kendrick Lamarral egyetemben először koncertező Lana Del Rey-t is. A teljes program ide kattintva érhető el napi bontásban.

7 és 3 napos normál bérleteket, illetve napijegyeket továbbra is vásárolhatunk a fesztivál hivatalos honlapján, a diákok pedig idén féláron vehetnek 7 napos bérletet, erre a linkre kattintva. Ez idáig 2016-ban fogyott el leghamarabb az összes Sziget bérlet, akkor júliusban zárták le az értékesítést.

5-day passes 👉👉 SOLD OUT! Thank you so much Szitizens, #SZIGET2018 is set to be better than ever! 😍You still have the…

Geplaatst door Sziget Festival Official op donderdag 29 maart 2018

 

Fotó: Varga Benedek / Sziget

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *