Perfect Giddimani, Reggae Camp, reggae

Újabb külföldi fellépők a Reggae Campen

Dávid Kovács Fesztivál Leave a Comment

Az idei Reggae Camp legnagyobb durranása egyértelműen a korábban már bejelentett Julian Marley és zenekara lesz, de nem ők lesznek az egyetlen külföldi vendégek, a szervezők ma újabb nemzetközi előadókat tettek közzé.

NE MARADJ LE A REGGAE CAMP 2018-RÓL, ADD HOZZÁ ITT A KÍVÁNSÁGLISTÁDHOZ!

Érkezik Ceglédre többek közt az egyik legnépszerűbb jamaicai név, Mr. Perfect, aki már visszatérő vendég idehaza, de az ismertebb fellépők közé tartozik a német Dr. Ring Ding és a New York Ska-Jazz Ensemble is. Szintén Jamaicából jön Teacha Dee is, de olasz különítmény is várható Giallo Man és Moa Anbessa jóvoltából, sőt a Távol-Kelet is képviseltetni fogja magát az indonéz Ras Muhamad és Tóke közreműködésével. Két vendég érkezik az Egyesült Királyságból Kibir La Amlak és Murray Man személyében, a szomszédból a szerb Hornsman Coyote lesz majd itt, de még Afrikából is sikerült lekötni egy előadót, egyenesen Dél-Afrikából süvít majd Campre Nkulee Dube.

Jelenleg 18.000 Ft-os áron lehet bérletet vásárolni a Reggae Campre, ez április 10-én 19.000 Ft-ra emelkedik, így érdemes gyorsan cselekednie annak, aki kedvezményes áron szeretné bebiztosítani magának az öt nap Jamaicát. Napijegyeket 6000 Ft-ért válthatunk, ezekre nem vonatkozik az áremelés. Jegyek és további információk a fesztivál Facebook-oldalán.

Fotó: www.blackforestonfire.de

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *