Stromae

Stromae visszatér a zenei karrierjéhez?

Dávid Kovács Zene Leave a Comment

A belga Stromae a frankofón országokban már első albumával is rendkívül népszerű lett, de az igazi nemzetközi sikert a második, Racine Carrée című lemeze hozta meg neki, mely után hozzánk is eljutott, ám ezzel mindössze két évig turnézott, de az utóbbi időben ismét egyre aktívabb kezd lenni zenei téren is. 

Azért zenei téren is, mert bár 2015 óta nem turnézott és nem adott ki új dalt, ennek nyomós oka volt, hiszen elindította saját divatmárkáját Mosaert néven, így ez kötötte le idejének nagyon nagy részét, az elmúlt egy évben ugyanakkor mintha újra elkezdett volna kacsintgatni zenei karrierje felé is.

A francia Orelsan tavaly ősszel megjelent albumán két dalt is Stromae producerelt, az egyikben pedig közre is működik, ez utóbbi tegnap megjelent klipjében pedig természetesen ő is feltűnik. Sajnos arról nem tudni egyelőre semmi biztosat, hogy mik pontosan a jövőbeni tervei a belga énekesnek, az mindenesetre biztató, hogy mostanában egyre többször tűnik fel a neve a zenével kapcsolatban is. Talán jövőre már számíthatunk a harmadik nagylemezre.

Fotó: Matthew Eisman / Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *