Florence and the Machine

Itt a Florence and the Machine visszatérő dala

Dávid Kovács Zene Leave a Comment

Florence Welch és zenekara, a Florence and the Machine már egy ideje hivatalosan is dolgozik a csapat negyedik albumán, most pedig kaptunk is egy kislemezdalt, Sky Full Of Song címmel. 

A dal rögtön kapott is egy meglehetősen minimalista klipet AG Rojas rendezésében, melyben egyedül az énekesnő szerepel, de ez éppen elég a hangulat megteremtéséhez. Kiderült továbbá az is, hogy a kislemezt az április 21-i Record Store Day alkalmából kiadják 7 inches vinylen is, így a rajongók hamarosan fizikai formátumban is magukénak tudhatják.

Arról ugyanakkor nem érkeztek információk, hogy mikor jöhet pontosan a következő nagylemez, de egy Florence and the Machine rajongói oldal már tudni véli, hogy a High As Hope címet fogja viselni, és valószínűleg hihetünk is nekik, hiszen a Sky Full Of Song megjelenését is idő előtt jelezték.

A még idei albummegjelenéshez jó ómen lehet, hogy a Florence and the Machine meglehetősen szórványosan fog csak koncertezni idén. Európában mindössze néhány fesztiválra jelentették be őket eddig, ezek közül lengyel Orange Warsaw Festival van hozzánk a legközelebb, itt rajtuk kívül Sam Smith, az LCD Soundsystem, Dua Lipa és Tyler, The Creator is fellép.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *