Tickething, Volt, Jegycsere

A Tickething és a Volt Fesztivál partneri megállapodást kötött

Dávid Kovács Egyéb Leave a Comment

Nem fukarkodik idén a nagy nevek felmutatásával a Volt Fesztivál sem, olyan előadók látogatnak idén Sopronba, mint az első hazai fesztiválkoncertjére készülő Depeche Mode, a visszatérő Iron Maiden, valamint a nálunk először fellépő Avenged Sevenfold. Az erősen a hazai közönségre szabott program idén is rengeteg embert vonz majd a hűség városába, ebből eredően pedig a jegycserék száma is várhatóan magas lesz. Hogy utóbbi biztonságosan működhessen, a Tickething és a Volt Fesztivál partneri megállapodást kötött. 

A headlinereken túl a többi külhoni fellépő is csupa magyar közönségkedvenc, a Hurts, a Limp Bizkit, Steve Aoki, a Hollywood Undead, a Skillet, Alan Walker, a Clean Bandit, a Rudimental (dj set), értük is biztosan sok ezren zarándokolnak majd el Sopronba. A megnövekedett jegycsere igény miatt nő a jegyüzérkedés jelentette veszély is, ennek kiküszöbölése érdekében a Tickethingen a Volt Fesztivál által is ellenőrzött körülmények közt adhat és vehet jegyeket bárki. A folyamatot lentebb részletesen is kifejtjük.

Az első lépés eladói részről a jegy feltöltése a Tickething.hu-ra, ahol egy automatikus folyamat, egy ún. API híváson keresztül néhány pillanat alatt ellenőrzi annak eredetiségét. Ha valaki megvásárolja, egy teljesen új jegyet kap, azaz nem áll fent a veszélye annak, hogy valaki többször is eladja ugyanazt a jegyet, ráadásul amint elkelt, a Volt érvényteleníti az eredetit. A folyamat következő lépéseként az eladó már az eladás másnapján megkapja a pénzét, végezetül pedig a vásárló gond nélkül bulizhat az ország egyik legnagyobb fesztiválján. Odalent mindez folyamatábrán is látható.

Tickething, Volt, folyamatábra
Aki tehát úgy dönt, hogy a Tickethingen keresztül válik meg belépőjétől, az garantáltan megkapja a pénzét, de a vásárlóknak sem kell aggódniuk, hiszen hitelesített, új jegyet kapnak majd a pénzükért.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *