Death Cab For Cutie

Augusztusban jön az új Death Cab For Cutie-album

Dávid Kovács Turné, Zene Leave a Comment

Három évnyi szünetet követően új lemezzel jön idén nyáron a 21. század amerikai alternatív és indie rockjának egyik alapzenekara, a Death Cab For Cutie. Az első dalba egy rövid teaser erejéig bele is hallgathatunk. 

Az együttes a tegnapi napon frissítette weboldalát és a közösségi oldalait, illetve egy videót is közzétettek a már említett dalrészlettel, melynek végén az “August 2018” felirat látható. Kiderült továbbá, hogy a korábban a bandát csak a koncerteken kiegészítő Zac Rae és Dave Depper is hivatalos taggá lép elő.

A Death Cab For Cutie rögtön bejelentett számos turnédátumot is, de ezek nagy része egyelőre az amerikai kontinensre szól, Európában mindössze koncertet adnak jelen állás szerint. Június 16-án, az Amszterdam melletti Amsterdamse Bostheaterben, június 18-án pedig az idén Robert Smith által kurált Meltdown Festivalon játsszanak majd, Londonban. Az észak- és dél-amerikai turné november közepéig tart, utána vélhetően egy rövid pihenő után már Európát is célba veszik egy nagyobb lélegzetvételű koncertkörút erejéig.

Fotó: Eliot Lee Hazel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *