Szabó Balázs Bandája

A Szabó Balázs Bandája dupla telt házas koncertet ad az A38-on

Dávid Kovács Koncert Leave a Comment

Budapesten felejtett szavaim címmel ad dupla telt házas koncertet az A38 Hajón Szabó Balázs és zenekara május 11-én és 12-én. A műsor címe utalás a március végén megjelent, Rajtad felejtett szavaim című új albumra, melyet az említett két alkalmon mutatnak majd be Budapesten. 

Szabó Balázs, a multiinstrumentalista énekes és bandája sajátos zenei és szövegvilágot alakított ki, ebbe hívja újra és újra kalandozni követőit. Balázs hosszú utat járt be a zenei fesztiválok nagyszínpadáig: előadói pályáját egy szál gitárosként kezdte, de mára az ország egyik legnépszerűbb zenekarát vezeti. A magyar népzenét a könnyűzene különböző válfajaival és gyakran klasszikus zenei hangszereléssel ötvöző Szabó Balázs Bandája 2014-ben jelentette meg legutóbbi albumát, az Élet elvitelre címűt, ami szakmai és közönségkörökben egyaránt sikert aratott (2015-ben Fonogram díjjal is jutalmazták). Négy évvel az utolsó megjelenést követően tavasszal új nagylemezzel jelentkeznek, a Rajtad felejtett szavaim című album március végén jelent meg, amit a jelenleg is zajló lemezbemutató turné követett.

A már telt házas budapesti koncertekre a Tickethingen keresztül biztonságos, jegyüzérmentes körülmények közt lehet jegyeket eladni és vásárolni. A május 11-i koncert kívánságlistájára ITT lehet feliratkozni, míg a május 12-i alkalomra ITT.

Fotó: Nagy Márton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *