Slayer

A Slayer búcsúturnéja Bécset is érinti novemberben

Dávid Kovács Koncert, Turné Leave a Comment

Miután a Slayer januárban bejelentett búcsúturnéját és annak amerikai részét, csak idő kérdése volt, mikor érkezik majd az európai etap – ez a pillanat most jött el. A legendás amerikai thrash banda a teljes késő őszt a mi kontinensünkön tölti majd, ráadásul a szomszédba is eljönnek, nem is akármilyen előzenekarokkal. 

A 24 állomásos Európa-turné november 1-jén, Írországban fog startolni és egészen december 8-ig nyúlik. Hozzánk legközelebb a bécsi Stadthalléban játszanak november 23-án, de jó opció lehet a hazai rajongóknak november 20-án Milánó, illetve november 27-én Lódz is. A teljes turnéról és a jegyelővételről a Slayer hivatalos weboldalán lehet tájékozódni.

Mint már szóba került, Kerry Kingék a koncertjeik felvezetését sem bízták a véletlenre, így olyan szintén nagynevű zenekarokat hoznak magukkal, mint a szintén a Big Four of Thrash-hez tartozó Anthrax, a Lamb Of God, valamint az Obituary. 

Méltó módon búcsúzik tehát a Slayer az európai közönségtől is, nem is lesz érdemes sokáig húzni a jegyvásárlást, ha valaki még egyszer utoljára élőben szeretné hallani a fémzenék egyik legnagyobb klasszikusát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *