Metallica

A Metallica jövő nyáron visszatér Európába

Dávid Kovács Turné Leave a Comment

Az április elején nálunk is igen emlékezetes koncertet adó Metallica Európa-turnéja a hétvégén ért véget, de nem kell szomorkodniuk a rajongóknak, hiszen 2019 nyarán újra a kontinensre látogatnak majd James Hetfieldék.

Az információ olyannyira biztos lábakon áll, hogy maga a zenekar posztolta ki a Facebookra a minap a finnországi fellépésüket követően, mely az utolsó állomása volt az aktuális európai körnek. A posztban leírtak szerint már szeptemberben be fogják jelenteni az első dátumokat, melyek a május és augusztus közti időszakot fogják lefedni, és ezúttal zárt arénák helyett stadionkoncertekre számíthatunk. Az persze kérdéses, hogy újra beleférünk-e majd a turnéba, de azt már tudjuk, hogy ha arról van szó, a Groupama Aréna ki tud szolgálni egy nagy kaliberű produkciót.

A Metallica az említett posztban további érdekességeket is elárult a frissen lezárult turnéval kapcsolatban, többek közt azt is megtudhattuk, hogy az összesen 39 koncertet és 29 várost felölelő turné koncertjeire 650 ezer jegyet adtak el, ami azt eredményezte, hogy 29 helyszínen látogatórekordot is döntöttek. Ezen számok tükrében nem csoda, ha már jövőre visszatérnek, azt pedig csak remélni tudjuk, hogy idehaza is újra láthatjuk őket.

WOW! As another amazing run of European shows comes to an end, we are a little speechless (when does that happen?) and…

Geplaatst door Metallica op vrijdag 11 mei 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *