Sziget

Már csak 1000 db Sziget diákbérlet kapható

Dávid Kovács Fesztivál Leave a Comment

Az 5 napos, illetve az augusztus 10-11-12-re szóló 3 napos bérleteket követően újabb Sziget Fesztivál jegytípus került közel a sold outhoz, ezúttal a félárú diákbérletekre pályázóknak kell sietniük, ha nem szeretnének lemaradni a lehetőségről. 

A diákakciót lebonyolító Meex ma este tette közzé, hogy már csupán 1000 db diákbérlet maradt készleten, melyet bármilyen Magyarországon kiállított diákigazolvánnyal meg lehet vásárolni, sőt azok a diákok is élhetnek a kedvezménnyel, akik ugyan külföldön tanulnak, de rendelkeznek magyar állampolgársággal. Ez a hír egyébként azt is jelenti, hogy közel ugyanakkor fogyhatnak el a diákbérletek, mint 2016-ban, tehát május vége előtt, ebből pedig arra is következtethetünk, hogy a normál 7 napos bérletek is elfogynak hamarosan. 

Amíg a készlet tart, a diákbérleteket 49.500 Ft-ért lehet beszerezni IDE KATTINVA, ez az ár tartalmaz egy biztosítást is, amely akkor lép életbe, ha a vásárló valamilyen komolyabb ok miatt mégsem tudna részt venni a Szigeten. Bármilyen kérdés esetén IDE érdemes fordulni.

A gyors jegyfogyás oka természetesen az idén talán minden eddiginél erősebbre sikeredett névsor, melyben olyan előadókat találunk, mint az Arctic Monkeys, Kendrick Lamar, a Mumford & Sons (Európában idén csak itt lépnek fel), a Gorillaz, Lana Del Rey, Kygo, Dua Lipa, Shawn Mendes, Liam Gallagher, Lykke Li, a The War On Drugs, Fever Ray, a Cigarettes After Sex, Nick Murhpy fka Chet Faker vagy ZHU.

Fotó: Csudai Sándor / Sziget

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *