Sziget, Bonobo

Bonobo is ott lesz az idei szigeten!

Dávid Kovács Fesztivál Leave a Comment

Az első bejelentések közt eltelt időhöz képest kicsit tovább várakoztatott minket a Sziget Fesztivál az újabb fellépőkkel, de ma ismét közzétettek néhány újabb előadót, köztük olyanokkal, mint a tegnap éppen a Budapest Parkban koncertező Bonobo valamint Oscar And The Wolf, Rhye, Flux Pavilion, Yellow Claw, What So Not és Michael Calfan.

A friss neveknek köszönhetően valószínűleg rövidesen elfogyhatnak a maradék bérletek is, hiszen korábban már az 5 napos, illetve az augusztus 10-12. közé szóló 3 napos jegyek is elfogytak, a Sziget pedig folyamatosan azt kommunikálta azóta is, hogy igen gyors a jegyfogyás. Még tovább erősíti a gyors sold out lehetőségét, hogy kedvezményes diákbérletből is már csak kevesebb mint 1000 db maradt.

Térjünk is rá a lényegre, így néz ki a teljes mai névadag: Bonono, Oscar And The Wolf, Rhye, Flux Pavilion, Yellow Claw, What So Not és Michael Calfan Ezzel, a nemzetközi line-up már közel teljes, megérkezett a részletes időbeosztás is.

Ha nem jutnál jegyhez időben, vagy esetleg túl kell adnod rajta, a Tickethingen biztonságos körülmények közt vásárolhatsz más rajongoktól, vagy ugyanígy el is adhatod jegyedet az oldalon keresztül, hiszen 2018-tól a Tickething és a Sziget hitelesített partnerként működik együtt. Normál jegyek ide kattintva kaphatók, diákbérletek pedig ezen a linken.

Fotó: Yumiya Saiki / Fuji Rock Express

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *