partner, jegycsere, tickething

Így működik a legbiztonságosabb jegycsere!

Dávid Kovács Egyéb Leave a Comment

Az elmúlt időszakban több partneri együttműködést is bejelentettünk, többek közt olyan fesztiválokkal fűztük szorosabbra a kapcsolatot, mint a Sziget Fesztivál, a Volt Fesztivál, a Balaton Sound, a Bánkitó Fesztivál, az EFOTT és a Művészetek Völgye, illetve az elsődleges jegyértékesítők közül már a Tixát is a partnereink közt üdvözölhetjük. Az alábbiakban összefoglaljuk, hogyan is működnek a gyakorlatban az említett kooperációk. 

partner, partnereink, logók

Keresd a jelet!

Bár az ország legnépszerűbb fesztiváljai közül kerülnek ki az említett rendezvények, szerencsére nem kell folyamatosan észben tartani, hogy pontosan melyek ezek, hiszen a Tickething.hu-n minden partner fesztivál neve mellett egy pajzs logóval jelezzük, hogy közvetlenül a jegyértékesítő által ellenőrzött jegyet kap a vásárló. A Tixa esetében a piktogram ugyanúgy néz ki, ám itt minden olyan koncertnél és fesztiválnál megjelenik, amelyre a Tixán keresztül válthatunk jegyet.

badge, partner

Ez történik a partneri jegycseréknél

Az első lépés eladói részről a jegy feltöltése a Tickething.hu-ra, ahol egy automatikus folyamat, egy ún. API híváson keresztül néhány pillanat alatt ellenőrzi annak eredetiségét. Ha valaki megvásárolja, egy teljesen új jegyet kap, azaz nem áll fent a veszélye annak, hogy valaki többször is eladja ugyanazt a jegyet, ráadásul amint elkelt, az adott elsődleges jegyértékesítő érvényteleníti az eredetit. A folyamat következő lépéseként az eladó már az eladás másnapján megkapja a pénzét, végezetül pedig a vásárló gond nélkül bulizhat. Odalent mindez folyamatábrán is látható.

Tickething, partner, Jegycsere

Itt találsz jegyeket a legnagyobb fesztiválokra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *