Efott, Tickething, jegycsere

Így tudod átruházni a névre szóló EFOTT jegyed!

Dávid Kovács Egyéb Leave a Comment

Újabb jelentős hazai fesztivállal kötöttünk kizárólagos e-jegy újraértékesítési együttműködést, ezentúl az EFOTT-ra online megvásárolt, névre szóló jegyeket is csak a Tickethingen keresztül tudjátok biztonságos körülmények közt cserélni. 

Így működik a biztonságos jegycsere a Tickethingen

A Tickething a legbiztonságosabb megoldás jegyek adás-vételére. Itt valódi rajongók adják el jegyeiket biztonságos, gyors és transzparens módon. A vevők biztosan megkapják ellenőrzött jegyeiket, az eladó biztosan megkapja a jegyek árát. Jegyvásárlás – https://www.tickething.hu/ Jegyeladás – https://www.tickething.hu/jegyeladas Hogyan működik? – https://www.tickething.hu/how-it-works Fesztivál- vagy rendezvényszervező vagy?

Miért fontos?

Korábban az EFOTT fesztiváligazgatója, Maszlavér Gábor elmondta a Portfoliónak, hogy idén minden eddiginél nagyobb a kereslet a fesztiválra, így biztosan lesznek telt házas napok, de az sem lenne meglepő, ha a bérletek is elfogynának. A nagy érdeklődés sajnos szinte törvényszerűen hozza magával a jegyüzéreket és ügyeskedőket is, akik ellen alapvetően a Tickething létrejött, az EFOTT pedig érthető okokból szeretne fellépni ellenük. 2018-ban a fesztivál húzónevei közt olyan előadókat találunk, mint John Newman, Jessie J, a Volbeat, Dub FX, Lost Frequencies, a Dada Life és további nemzetközi, illetve természetesen hazai fellépők.

EFOTT jegycsere kizárólag a Tickethingen

Az első lépés eladói részről a jegy feltöltése a Tickething.hu-ra, ahol egy automatikus folyamat, egy ún. API híváson keresztül néhány pillanat alatt ellenőrzi annak eredetiségét. Ha valaki megvásárolja, egy teljesen új jegyet kap, azaz nem áll fent a veszélye annak, hogy valaki többször is eladja ugyanazt a jegyet, ráadásul amint elkelt, az EFOTT érvényteleníti az eredetit. A legtöbb fesztiváltól eltérően, az EFOTT e-jegyei névre szólóak, ez adja a dolog különlegességét, hiszen a vonalkód mellett a név és a személyiigazolvány-szám is átírásra kerül a csere során. A szervezők a helyszínen is kiemelten figyelnek majd rá, kik váltják be a jegyeket, ezzel gyakorlatilag teljesen kizárva a visszaélések lehetőségét, továbbá az eladási árakat a helyszíni jegyárak szintjén maximalizáltuk, ami meggátolja, hogy irreálisan magas áron kínálja bárki a jegyét. A folyamat következő lépéseként az eladó már az eladás másnapján megkapja a pénzét, végezetül pedig a vásárló gond nélkül bulizhat az ország legnagyobb hallgatói buliján. Odalent mindez folyamatábrán is látható.

Tickething, partner, Jegycsere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *