Rammstein

Még idén megjelenik a Rammstein új albuma

Dávid Kovács Zene Leave a Comment

Alaposan megörvendeztette a minap a rajongókat a Rammstein, hiszen nem csupán bejelentettek két újévi koncertet Mexikóba, de azt is elárulták, hogy az utolsó fázisban vannak a hetedik nagylemez munkálatai, így az még idén meg is jelenik.

Lassan már tíz éve lesz annak, hogy megjelent a Rammstein legutóbbi, Liebe ist für alle da című albuma, így igencsak nagyok az elvárások a német indusztriális metál csapat irányába, de úgy néz ki, most már biztosra vehetjük, hogy még idén érkezik a zenekar hetedik nagylemeze. 

Bár utalások már voltak rá, hogy 2018-ban jön az új album, ennyire egyértelműen még nem lett ez kimondva, mint most. A már említett mexikói koncertek jegyértékesítő oldalán ugyanis az áll, hogy “jelenleg a banda az új album munkálatainak utolsó simításait végzi, ami még az idei év vége előtt meg fog jelenni, így a mexikói közönség lehet az első, aki hallja majd élőben az új dalokat.”

Mindez persze nem csupán a Rammstein közép-amerikai közönségének jó hír, hiszen ez azt is jelenti, hogy jövőre szinte biztosan számíthatunk önálló turnéra, illetve újabb fesztiválfellépésekre is. Reméljük, ezúttal magyar állomással is.

Fotó: Guido Karp / ZDF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *