Ohmydeer Festival, Morcheeba

Ohmydeer 2018 – A Morcheeba és Apparat is jön az új magyar fesztiválra

Dávid Kovács Fesztivál Leave a Comment

Augusztus végén új, kétnapos fesztivál indul a nagykanizsai Csónakázó-tó mellett nemzetközi fellépőkkel és jól ismert hazai nevekkel, de teret adva az izgalmasabb, feltörekvő előadóknak is. 

Az augusztus 31-én és szeptember 1-jén érkező Ohmydeer Festival alighanem legismertebb fellépője a Morcheeba lesz, idehaza számtalan koncertet adtak már, ezúttal június elején megjelent friss lemezükkel érkeznek. A másik most bejelentett külföldi zenekar, a szintén brit alternatív rockbanda, a Toploader. Ők voltak az utolsó brit együttes, akik felléphettek a régi Wembley stadionban. Rajtuk kívül a nagyszínpadon lép még fel Ákos, a Wellhello, a Blahalouisiana, a Hősök, a 30Y és a Szabó Balázs Bandája is.

A mainstream vonal mellett a szervezők összehoztak egy kifejezetten érdekesre kisebb színpadot is Forest Stage néven, itt lesz látható a többek közt a Primavera Soundon és a tavalyi Szigeten is megfordult chill techno páros, a Weval, illetve a Moderatból is ismert, de önálló zenéivel is sikeres IDM-producer, Apparat (dj set) is. Zenekarok itt is lesznek, de már inkább a feltörekvő, félunderground körökből válogatva, azaz játszik majd a Middlemist Red, a Fran Palermo, a Dope Calypso, a Zagar, a Run Over Dogs, a Mayberian Sanskülotts, a The Keeyman, a The Nobody Elses, a Panel Surfers és Somló Dávid, elektronikus vonalon pedig Route 8, Galactic Jackson, Soundbank, illetve Ákos V.

Ohmydeer Festival

A szervezők elmondása szerint a fesztiválon szeretnék megtartani az egyensúlyt a mainstream(ebb) és a friss, izgalmas előadók között, ezzel és a természetközeliséggel kialakítva egyedi hangulatot. Az Ohmydeer Festivalra első körben 12900 Ft-ért kapható kétnapos bérlet, míg a napijegyek 6900 Ft-ba kerülnek. Minden további információ a fesztivál hivatalos weboldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *