#napiajánlat: hiperkarma koncert

Bence Somogyi Ajánló, Koncert, Zene Leave a Comment

Egyetlen nyári fővárosi koncertjét adja a hiperkarma pénteken a Parkban. Kihagyni lehet, de nem érdemes!

FIGYELEM!
A nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes gyorsan és biztonságosan jegyet szerezned – erre remek hely az esemény oldala a Tickethingen!

Mikor?
2018. július 6. péntek

Hol?
Az egész nyáron át uralkodó fesztivállapot otthonában, a Budapest Parkban.

Kik?
Bérczesi Robi a magyar alternatív zenei élet megkerülhetetlen alakja, gitáros, zene- és dalszerző, dalszövegíró. A kétezres évek legelején, az egykori (méltatlanul elfeledett, remek) BlaBla zenekar egy darab nagylemeze után kezdett bele egyszemélyes projektjébe hiperkarma néven, ami mára az ország egyik vezető alternatív formációjává nőtte ki magát. Zilált, néhol sejtelmes, máshol tűpontosságú dalszövegei egy generáció érzéseit öntik szavakba, amit bárki alátámaszthat, aki hallotta már a Felejtőt vagy a Feketepétert élőben, több ezer torokból énekelve.
A zenekar 2014-es visszatérte óta hatalmas erőbedobással dolgozik, folyamatosan úton van, a két új lemez (Konyharegény, Délibáb) mellé pedig idén év végére várható egy harmadik is. A pénteki koncerten biztosan kapunk majd ízelítőt erről is, de az sem távozik üres kézzel, aki a régi nagy slágereket hallaná, vagy csak kíváncsi, hogy hogyan szól ma a 00-s évek egyik legjobb magyar zenekara vokállal, fúvósokkal és hegedűvel kiegészítve.

hiperkarma – délibáb (official video)

iTunes: https://goo.gl/mfyP6W Deezer: https://goo.gl/ZCLNC1 Spotify: https://goo.gl/NFcbWN Googleplay: https://goo.gl/MZxcFY Korlatlanzene: https://goo.gl/0GvCsw FACEBOOK: http://facebook.com/hiperkarmaofficial INSTAGRAM: http://instagram.com/hiperkarmaOfficial TWITTER: https://twitter.com/rakenroll2000 SNAPCHAT: @felejto lyrics, music – Bérczesi Róbert | @hiperkarmaOfficial Director / Editor / DOP – Lippai Balázs | @lippaibalozs Actress – Farkas Krisztina | @zupmusic, @krisztina_volkova Infrared tech-support: Bende Csaba | @zenefesto Creative Producer:

A hiperkarma teljes felállása a frontember Bérczesin túl: Bacsa Gyula, Hámori Benedek, Kis Tibor ‘Sztivi’, Varga Laca, Zaják Péter és Nemes Janó.

Kinek?
Az alternatív zenék és a pörgő szövegek kedvelőinek, keményvonalas ős-hiperkarmistáknak és újkeletű rajongóknak, a beatles-vokálok szerelmeseinek, de olyanoknak is, akik csak szeretnének meghallgatni egy igazán jó magyar bandát.

Hogyan készülj?
Ismeretlenként mindenképpen érdemes a régebbi karma-lemezektől kezdeni, a Lidocain, a Kérdőjel vagy a második album címét adó Amondó nem véletlenül váltak slágerré, de a két újabb lemezt se hagyjuk figyelmen kívül: kiindulásnak ott van a – szintén címadó – Konyharegény, vagy a Fishing on Orfű tavalyi himnusza, a Megünnepelni jó.

Alternatív belépési pont:

Hiperkarma – Secperc (Lyrics video)

Zene: Hiperkarma – Secperc

Fotó: Katona Eszti Photo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *