Paul McCartney

Paul McCartney decemberben Bécsben!

Dávid Kovács Hír, Koncert Leave a Comment

December 5-én a bécsi Stadthalléban ad koncertet Paul McCartney, a The Beatles egykori legendája, öt év után tér vissza ismét az osztrák fővárosba, és ezzel hozzánk is elérhető közelségbe. 

A koncert Paul McCartney szeptember 7-én megjelenő új albumához kapcsolódó turné része, mely Egypt Station címmel fog érkezni. Az észak-amerikai dátumok alapján egyelőre az látszik, hogy nem lesz túl sűrű a Freshen Up névre keresztelt turné, hiszen a tengerentúlon csak Kanadát érinti, ott is mindössze négy dátummal. Ehhez képest Európa azért szerencsésebb, hiszen Bécs mellett a számunkra szintén jó opció Krakkó is szerepel a naptárban, az Egyesült Királyságból pedig Liverpool, Glasgow és London került be eddig.

Paul McCartney – ‘Come On To Me (Lyric Video)’

‘Egypt Station’ in stores September 7th PRE-ORDER HERE: https://paulmccartney.lnk.to/EgyptStation Music video by Paul McCartney performing Come On To Me. © 2018 MPL Communications Inc, under exclusive license to UMG Recordings, Inc.

A meglehetősen szellős turnéból valószínűleg arra következtethetünk, hogy már a 2019-es fesztiválok lehetnek a fő célpontok Paul McCartney részéről, hiszen az utóbbi években egyre többször láthatta őt a közönség gigarendezvények színpadán, a friss lemezzel pedig jöhet egy újabb hasonló kör. A magyar fesztiválok közül az ő esetében kizárólag a Sziget jöhetne szóba. A bécsi koncertre július 20-án, 9 órakor indul a jegyelővétel, ezen a linken.

Az eddig bejelentett európai dátumok:

  • December 3.: Tauron Arena, Krakkó (PL)
  • December 5.: Stadthalle, Bécs (AT)
  • December 12.: Echo Arena, Liverpool (UK)
  • December 14.: SSE Hydro, Glasgow (UK)
  • December 16.: O2 Arena, London (UK)

Fotó: MJ Kim / MPL Communications

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *