fezen, tickething, jegycsere

Így cserélhetőek biztonságosan a FEZEN jegyek

Dávid Kovács Egyéb, Fesztivál Leave a Comment

Újabb hivatalos együttműködéssel bővült a Tickething partnerlistája, mostantól kezdve a FEZEN Fesztivál online belépőit is a lehető legbiztonságosabb módon cserélhetitek, ami azt jelenti, hogy minden átadott jegy és bérlet vonalkódját átírják. 

Így működik a biztonságos jegycsere a Tickethingen

A Tickething a legbiztonságosabb megoldás jegyek adás-vételére. Itt valódi rajongók adják el jegyeiket biztonságos, gyors és transzparens módon. A vevők biztosan megkapják ellenőrzött jegyeiket, az eladó biztosan megkapja a jegyek árát. Jegyvásárlás – https://www.tickething.hu/ Jegyeladás – https://www.tickething.hu/jegyeladas Hogyan működik? – https://www.tickething.hu/how-it-works Fesztivál- vagy rendezvényszervező vagy?

A friss bejelentés szerint már közel telt házas FEZEN is hasonló cipőben jár, mint a többi nagy érdeklődésre számot tartó fesztivál, hiszen ilyenkor mindig megugrik a visszaélések száma is, különösen, ami az e-jegyeket illeti. Ezt megelőzendő kötött együttműködést a székesfehérvári szervezőcsapat, illetve a Tickething.

A FEZEN sikeréhez olyan jól ismert előadók járulnak hozzá, mint a fesztiválokat hosszú évek óta uraló The Prodigy, vagy a keményebb hangzásokban utazó Ministry, Helloween, Epica hármas, nem is szólva a magyar fellépők legjaváról. Bár Pitbull az utolsó pillanatban lemondta fellépését, még sikerült pótlást szerezni a helyére, Flo Rida érkezik majd helyette a szombati napon.

Hogyan működik?

Az első lépés eladói részről a jegy feltöltése a Tickething.hu-ra, ahol egy automatikus folyamat, egy ún. API híváson keresztül néhány pillanat alatt ellenőrzi annak eredetiségét. Ha valaki megvásárolja, egy teljesen új jegyet kap, azaz nem áll fent a veszélye annak, hogy valaki többször is eladja ugyanazt a jegyet, ráadásul amint elkelt, a FEZEN érvényteleníti az eredetit. A folyamat következő lépéseként az eladó már az eladás másnapján megkapja a pénzét, végezetül pedig a vásárló gond nélkül bulizhat az ország egyik leghangulatosabb fesztiválján. Odalent mindez folyamatábrán is látható.

Tickething, partner, Jegycsere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *