Tame Impala

Jövő nyáron érkezik a Tame Impala új albuma

Dávid Kovács Hír Leave a Comment

Kevin Parker, az ausztrál pszichedelikus rockzenekar énekese a Beats 1 rádióban mesélt a Tame Impala jövőbeni terveiről, köztük a negyedik lemezről és egy lehetséges headliner-pozícióról a Glastonbury Festivalon.

Valószínűleg a legtöbb rajongót az a kérdés izgatja a legjobban, hogy mikor érkezik végre a 2015-ös Currents folytatása, nos, ezzel kapcsolatban konkrétan egy ígéret érkezett Parkertől, hiszen azt mondta, nagyon csalódott lenne, ha 2019 nyaráig nem tudnának kiadni egy új anyagot. A friss lemez persze turnét is von maga után, amire szintén sokan ki vannak éhezve, elvégre a Tame Impala 2016 óta nem koncertezett folyamatosan, bár idén már több fesztiválon is játszanak.

Tame Impala – Feels Like We Only Go Backwards (live @ Mad Cool, Madrid, 2018-07-12)

Uploaded by romeocrank on 2018-07-13.

Ha pedig már fesztivál, szó esett arról is, hogy az együttes készen áll rá, hogy akár headlinerként is visszatérjen a jövő évi Glastonbury Festivalra, ami már egyébként is régóta lóg a levegőben, tekintve a Tame Impala egyesült királyságbeli népszerűségét, melyet egy jól sikerült új album csak tetézne.

Parker mesélt tovbbá a SZA-val és Mark Ronsonnal közös munkáról is, illetve elárulta, hogy a rapper Travis Scottal is jártak együtt a stúdióban. Ehhez kapcsolódik, hogy kiderült, az Arctic Monkeys frontemberével, Alex Turnerrel is szívesen dolgozna együtt. A teljes interjút alább lehet meghallgatni.

Listen to “Kevin Parker on new Tame Impala album” posted by Matt Wilkinson on Apple Music.

Tame Impala’s Kevin Parker on a new Tame Impala album.

Fotó: Pooneh Ghana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *