Itt az első dal az új Slash-lemezről!

Bence Somogyi Hír, Zene Leave a Comment

Noha több, mint két éve van úton a Guns n’ Roses gigantikus világkörüli turnéjával, a múlt héten 53. születésnapját ünneplő gitáros egy cseppet sem tűnik fáradtnak.

2016-ban, 23 év után újra együtt állt a színpadon a klasszikus Guns-felállás magja: Axl Rose énekes, Duff McKagan basszusgitáros és Slash. Az akkor induló, Not in this Lifetime címet viselő turné a rajongók legnagyobb örömére az elmúlt két évben bejárta a világot – második európai körük éppen a múlt héten ért véget Izlandon -, ám a várva- (vagy félve) várt új lemezt nem hozta el.

Slash szólóprojektje, a Myles Kennedy énekessel felálló Conspirators eddig két albumot adott ki és háromszor is járt Magyarországon, ám a reunionnal egyidőben szünetre vonult. Gitárosa hiányában közben Kennedy kihozta első szólólemezét: a Year of the Tiger konceptalbum, akusztikus-bluesos hangzásával az idei év fontos rocklemeze lett.

Most pedig végre megnyugodhatott az is, aki az SMKC jövője miatt aggódott: az új lemez Living the Dream címmel kerül a boltokba szeptember 21-én. A megjelenést bő egyhónapos, egyelőre csak USA-beli állomásokból álló turné támogatja, beharangozónak pedig itt az új dal, a Driving Rain:

Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators – “Driving Rain” Full Song Static Video

Pre-order the new album, Living The Dream, from Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators now and instantly receive their new single, “Driving Rain”, as an instant download! Exclusive physical bundles are available as well!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *