Lost Frequencies

Lost Frequencies is érkezik a Strand Fesztiválra

Dávid Kovács Fesztivál Leave a Comment

Három újabb nemzetközi névvel bővült az augusztus 21. és 25 között visszatérő Strand Fesztivál lajstroma, ezúttal mindhárom előadó az elektronikus zenei vonalról került a line-upba, köztük Lost Frequencies is. 

A friss érkezők közül a legnagyobb név a belga deep / tropical house DJ és producer, Lost Frequencies, aki mostanság elég sűrűn lép fel idehaza, korábban már a Strandon is játszott, 2016-ban.

Lost Frequencies – Live at Tomorrowland 2018 Mainstage (Full Set HD)

Subscribe to Lost Frequencies channel: http://bit.ly/2CwQGek Enjoy the vibes of Lost Frequencies mainstage tomorrowland 2018 set! Full tracklist: https://www.1001tracklists.com/tracklist/1nb4371t/ Follow Lost Frequencies Spotify playlist: open.spotify.com/user/lostfrequencies/playlist/73L47cwLjkliuWVl7upc16?si=wpYaYZrxQvaJKNAhUZbUoA Follow Lost Frequencies on Facebook: https://www.facebook.com/LostFrequenciesMusic Instagram: https://www.instagram.com/lostfrequencies/ Twitter: https://twitter.com/LFrequencies

Lost Frequencies mellett a török Burak Yeter első alkalommal látogat augusztusban Zamárdiba, ahogy dél-afrikai Nora En Pure is.

Burak Yeter – Tuesday ft. Danelle Sandoval

Music video for Tuesday ft Danelle Sandoval performed by Burak Yeter. http://www.burakyeter.com/ https://www.youtube.com/channel/UCkCbJ6kruvug_6XOusB1rdQ http://www.instagram.com/burakyeter https://itunes.apple.com/tr/artist/burak-yeter/id254710145 Copyright (C) 2016 Sheran, Makonnen, Wayne, Leland Tyler, Uwaezuoke, Sonny Corey, Aleem, Ousala. http://vevo.ly/105X68

A Strand Fesztiválra korábban olyan fellépőket jelentettek be, mint a Thirty Seconds To Mars, Robin Schulz, Rag’n’Bone Man, a Kensington, Fritz Kalkbrenner és a teljesség igénye nélkül Troyboi. Elővételes jegyek még kaphatók, de ha lemaradtál a legjobb darabokról, a Tickething.hu-n találhatsz eladó darabokat, vagy túl is adhatsz saját, feleslegessé vált belépődön.

Így működik a biztonságos jegycsere a Tickethingen

A Tickething a legbiztonságosabb megoldás jegyek adás-vételére. Itt valódi rajongók adják el jegyeiket biztonságos, gyors és transzparens módon. A vevők biztosan megkapják ellenőrzött jegyeiket, az eladó biztosan megkapja a jegyek árát. Jegyvásárlás – https://www.tickething.hu/ Jegyeladás – https://www.tickething.hu/jegyeladas Hogyan működik? – https://www.tickething.hu/how-it-works Fesztivál- vagy rendezvényszervező vagy?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *