3 nap múlva startol a Strand

Bence Somogyi Ajánló, Fesztivál Leave a Comment

Külföldi és hazai nagyágyúkkal, valamint új helyszínekkel várja látogatóit a tóparti fesztivál augusztus 22 és 25. között.

Lassan véget ér az idei nyár, és vele együtt a fesztiválszezon is. Nekikeseredni azonban egyelőre nem érdemes – a Strand szervezői a tavalyi, remekül sikerült nyári tábor után ebben az évben még tovább emelték a tétet olyan fellépőkkel, mint a magyar földre visszatérő 30 Seconds To Mars, a baritonjával szupersztárrá váló Rag‘N’Bone Man, a remek holland Kensington vagy éppen az idén új albummal jelentkező Fritz Kalkbrenner.

Fotó: Jelli Márk – strandfesztival.com

Nincs oka búsulni annak sem, aki magyar szót hallana a Strandon – lesz Petőfi Zenei Díjátadó show, Punnany Massif születésnapi nagykoncert, Tankcsapda, Ákos, a tábortűz melletti üldögélésekhez pedig olyan előadók szolgáltatják a muzsikát, mint az Aranyakkord, Járai Márk vagy Bérczesi Robi.

Új helyszín lesz idén a Hello Hungary Village, ahová az ország legismertebb youtuberei költöznek be öt napra, hogy sokszázezres nézőközönségüknek bemutassák a fesztivált és a Balatont; míg a szintén először felépített Strand Kalandparkban az ügyességünket tehetjük próbára. Tavalyi nagy sikerük után nem marad el a magyar filmeket vetítő Kertmozi (többek között olyan filmekkel, mint a Balaton Method, a Valami Amerika 3, vagy a #Sohavégetnemérős), és a beszélgetéseknek és előadásoknak otthont adó Diákhitel Kávézó sem.

Fotó: Mudra László – strandfesztival.com

Aki tehát nem nyugodott még bele az idei fesztiválszezon végébe, táncolna egyet a Balaton-parton a 90-es évek legnagyobb slágereire a zárónapon (Kozmix, Hip Hop Boyz, UFO, Necc party), vagy csak simán bulizna egy nagyot, annak irány Zamárdi. Ha nincs még jegyed – vagy elpasszolnád a tiédet – akkor pedig nincs más dolgod, mint felnézni a Tickethingre, ahol teljes biztonságban, néhány kattintással elintézheted a vásárlást.

Fürdőruhát elő, találkozunk a Strandon!

Official aftermovie – Strand Fesztivál 2017

Éld át újra az 5. Strand Fesztivál felejthetetlen pillanatait! Minden perc öröm volt veletek! Visszavárunk 2018-ban is: 2018. augusztus 22-25. Zamárdi ” www.strandfesztival.com

címlapkép: Jelli Márk – strandfesztival.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *