B My Lake

Holnap indul az első keszthelyi B My Lake

Dávid Kovács Ajánló, Fesztivál Leave a Comment

Hatodik alkalommal rendezik meg idén az ország legnagyobb techno és house fesztiválját, ám a B My Lake 2018-ban ismét új helyszínre költözik, Balatonvilágost és Zamárdit követően a keszthelyi Zala Kemping ad majd otthont ezentúl a négynapos bulinak.

Az ismételt költözés miatt eleinte zúgolódó közönséget talán minden korábbinál erősebb programmal igyekeztek kiengesztelni a szervezők, több olyan előadó is érkezik a Balaton partjára, akiket már régóta sokan követeltek a B My Lake színpadaira. Ilyen lesz Maceo Plex és Marco Carola is, akik ha már itt lesznek, rögtön 3-3 órás szettet fognak tolni, ahogy a Tale Of Us, illetve a közösen színpadra lépő Dubfire és Chris Liebing is. Maratoni, 6 órás műsorral készül Andrey Pushkarev, de a jól ismert nevek – Richie Hawtin, John Digweed, Paco Osuna – mellett a színtér új kedvencei is helyet kaptak a line-upban, elég ha csak Charlotte De Witte, Amelie Lens vagy Konstantin Sibold nevét említjük.

A B My Lake fesztiválra jegyek korlátozott számban még kaphatók ezen a linken, de ha valaki lemaradna, ide kattintva, a Tickething.hu-n még találhat eladó belépőket, ahogyan ugyanitt el is lehet adni a feleslegessé vált e-jegyeket, természetesen ellenőrzött körülmények között.

Így működik a biztonságos jegycsere a Tickethingen

A Tickething a legbiztonságosabb megoldás jegyek adás-vételére. Itt valódi rajongók adják el jegyeiket biztonságos, gyors és transzparens módon. A vevők biztosan megkapják ellenőrzött jegyeiket, az eladó biztosan megkapja a jegyek árát. Jegyvásárlás – https://www.tickething.hu/ Jegyeladás – https://www.tickething.hu/jegyeladas Hogyan működik? – https://www.tickething.hu/how-it-works Fesztivál- vagy rendezvényszervező vagy?

Fotó: Rockstar Photographers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *