Indul a jubileumi SZIN

Bence Somogyi Ajánló, Fesztivál Leave a Comment

Szegedi ifjak, szevasztok! Fergeteges nyárzáró buli a Tisza-parton – idén az 50. alkalommal!

Holnap stratol el az idén fél évszázados Szegedi Ifjúsági Napok, ami egyrészről sajnálatos módon jelzi az idei fesztiválszezon közelgő végét, másrészről viszont örömhír bárkinek, aki még bírja szusszal a bulikát az augusztus végi hőségben.

Az eredetileg a KISZ (az előző rendszer ifjúsági tagozata, nem Gene Simmonsék) által szervezett fesztivál nemzetközi nagyágyúkkal és a hazai előadók krémjével ünnepli jubileumát: elhozzák a Pet Shop Boyst, nagyot rázhatunk Sean Paul, a dancehall jamaikai királyának buliján, fellép az októberben új lemezt kiadó Jess Glynne, de lesz Wilkinson live koncert és Faithless DJ-szett is.
A SZIN-nel egyidős Ákos ötvenedik, míg a Csík zenekar 30. születésnapját ünnepelni érkezik a napfény városába, de jubileumi műsort jástzik a Bëlga, a PASO és a Paddy and the Rats is (20, 15 és 10 éveset).

Az esti koncertek fáradalmait a például a Civi Faluban vagy a Családok Éve Parkban lehet a legtartalmasabban kipihenni, de a fesztiválról kicsit kilépve érdemes bejárni a gyönyörű belvárost is, vagy csak leheveredni a közeli Erzsébet-liget fái alá.

FIGYELEM! A fesztiválra elfogytak a bérletek!
Ha a nincs még belépőd – vagy elpasszolnád a tiédet – akkor nincs más dolgod, mint felnézni a Tickethingre, ahol teljes biztonságban, néhány kattintással elintézheted a vásárlást.

Boldog szülinapot SZIN, ott találkozunk!

Képek: szin.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *