Ed Sheeran

Ed Sheeran jövő szeptemberig folytatja a turnézást

Dávid Kovács Hír Leave a Comment

A BBC Radio 1 posztolt tegnap egy rövid interjút, melyben Ed Sheeran mesél a jövőbeli terveiről, többek közt a következő albumról és a turnézásról is. Mindkét dologgal kapcsolatban meglehetősen örömteli hírekkel szolgált a rajongóknak, hiszen elárulta, hogy folyamatosan ír új dalokat, jelenlegi turnéja pedig egészen 2019 szeptemberéig fog tartani.

Ed Sheeran jelenlegi turnéja már két esztendeje tart, 2017-ben arénakoncerteket adott, idén már a világ stadionjait töltötte meg, alkalmanként ugyanazon a helyszínen több egymást követő napon is. Eközben mindössze egyetlen fesztiválfellépés, a 2017-es Glastonbury Festival fért bele neki (a BBC Music – The Biggest Weekend speciális kivétel), éppen ezért nagyon valószínű, hogy 2019-ben már a fesztiválokra fog összpontosítani az angol énekes-dalszerző, mielőtt szünetet tart, majd megkezdi negyedik lemezének munkálatait.

Ed Sheeran – The A Team (Live on the Honda Stage at the iHeartRadio Theater NY)

Ed Sheeran performs “A Team” live on the Honda Stage at the iHeartRadio Theater NY ÷. Out Now: https://atlanti.cr/yt-album Subscribe to Ed’s channel: http://bit.ly/SubscribeToEdSheeran Follow Ed on…

Ha valóban bejön a sejtés, rögtön nagyon érdekessé válik a helyzet, hiszen mint arról korábban szó esett, szeptemberben már be is jelenti a Sziget Fesztivál az első 2019-es headlinerét, az pedig biztosra vehető, hogy tárgyaltak Ed Sheeran menedzsmentjével. A Sziget alatt Bécsben és Varsóban is koncertezett az énekes, idén azonban egyáltalán nem vállalt fesztiválkoncerteket, de előzetes megegyezés történhetett a háttérben. Sőt, további biztató hír, hogy Ed Sheeran menedzserének kitűzött Twitter-posztja szerint szeptember végén érkeznek az első dátumok, ami szintén összecseng a Sziget által kommunikáltakkal. Mindez persze egyelőre csupán spekuláció, de a lehetséges nevek közé mindenképpen felvehetjük most már Ed Sheerant is.

Fotó: Priti Shikotra Photography

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *