Vanishing Point 2018, Bass Drum Of Death

Vanishing Point 2018 – A Bass Drum Of Death is érkezik

Dávid Kovács Fesztivál Leave a Comment

Teljessé vált a tavaly életre hívott Vanishing Point fesztivál 2018-as line-upja, a már egyébként is izgalmasnak ígérkező programra a Bass Drum Of Death exkluzív koncertjével tette fel a koronát a két szervező, a Middlemist Red és a Fingers Crossed booking csapata.

Az alapvetően a pszichedelikus és garázs rock vonalra specializálódott klubfesztiválon már idén szintlépésre készülhetünk, hiszen eleve több külföldi előadó érkezik, mint tavaly, ráadásul a Vanishing Point kiemelt neve, a John Barrett vezette Bass Drum Of Death exkluzív koncertet ad majd október 6-án a Dürer Kertben. Rajtuk kívül itt lesz még a szörfös-pszichedelikus The Wytches, a folkos-pszichedelikus Wolf People, a lo-fi popos Paul Cherry, a post-punkos Soviet Soviet és a szintén pszichedelikus Ogrom Circus is.

Bass Drum of Death – Too High

ENJOY THIS AWESOME SONG! For entertainment purposes only! I do not own anything. Support the artist: http://shop.bassdrumofdeath.com/ https://bassdrumofdeath.bandcamp.com/ https://soundcloud.com/bass-drum-of-death https://twitter.com/bassdrumofdeath https://www.facebook.com/BASS-DRUM-OF-DEATH-295269142164/

A szervező Middlemist Red mellett újra színpadra lép a magyar szcéna több képviselője is, azaz a Dope Calypso, a Deep Glaze, a Puma Danger, a Zombie Girlfriend, a Panel Surfers és a Fat & Cute is. Habár elsősorban a gitárzenék állnak a Vanishing Point fókuszában, a pszichedéliához közel álló és underground körökben már jól ismert DJ-k is helyet kaptak a programban, név szerint Soundbank, Galactic Jackson, Adis Abbé, Fossiles de l’Atlas, a We Wanna Be Forgotten, Christopher Waver és Donny Sunshine and the Ball.

Middlemist Red – Illuminair (Official Music Video)

Illuminair is from the band’s second LP called Ripple Soul released in november 2016. Directed by Soma Nóvé Written by Soma Nóvé, Domonkos Erhardt, Bálint Halasi, Damján Lazin and Pham Van Quan Character Design by Erhardt Domonkos Animated by Domonkos Erhardt, Soma Nóvé, Bálint Halasi, Luca Módy and Pham Van Quan Composit by Damján Lazin Special thanks to Bence Hlavay, Árpád Herman, László Kolozsi, Rita Domonyi, Tibor Bánóczki, Levente Hódi and Luca Mohácsi.

A jegyeket érdemes minél hamarabb beszerezni, az első két árkontingens már el is fogyott, jelenleg 4500, később 5500 Ft-ért válthatunk még Vanishing Point belépőt. Online a Tixa rendszerén keresztül, offline pedig a Dürer Kertben, a Vinyl & Woodban, a Vittulában, illetve a Wave lemezboltban biztosíthatjuk be a helyünket a fesztiválon. További információk és részletek a hivatalos Facebook-eseménynél.

Fotó: Bass Drum Of Death / Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *